Kantpressning

Kantpressning av plåt & aluminium detaljer

Våra datorstyrda kantpressar är en av marknadens mest avancerade CNC-styrda pressar. Dom är utvecklade för snabba omställningar, maximalt materialutnyttjande och hög repetitionsnoggrannhet. Alla dessa faktorer ger en hög produktivitet och helt nya möjligheter till att lönsamt pressa plåtkanter med låga styckkostnader. Den största pressen, 1000 ton, är även utrustad med flexicrown för individuell optimal bombering, vilket i många fall är avgörande vid pressning av höghållfasta stål.

Våra kantpressar 

Ursviken Optima 1000 ton: Klarar bredd upp till 7,2 m och slaglängd 700 mm.

Beyler Xpert 400 ton: Klarar bredd upp till 4,2 m och med slaglängd på 400 mm.

Ursviken 200 ton: Klarar bredd upp till 4,0 m.

Trubend 7036 36 ton: Klarar bredd upp till 1 m.

 

Kantpressning med hög produktivitet och kvalitet

Kantpressning av plåt med kantpressar är ett vanligt och kostnadseffektivt sätt att tillverka delar av plåt. Processen innebär att plåten böjs runt en matris för att skapa en viss form. För att denna process ska lyckas är det viktigt att använda en broms som är särskilt utformad för kantpressning. Våra datorstyrda kantpressar är några av de mest avancerade på marknaden, och de kan uppnå hög produktivitet och upprepningsnoggrannhet.

Vill du veta mer?

Vi anpassar oss alltid helt efter dina behov och ser till att använda vår kompetens så att du får precis den produkt du efterfrågat. Tveka inte att kontakta oss, så diskuterar vi din lösning.

Kontakta oss

Här finns vi

Dala Plåtteknik AB
Filargatan 6
781 71 Borlänge

Kontakta oss

Telefon:0243-21 53 00
E-post: mail@dpt.se

Följ oss

Facebook