CAD

CAD-ritningar för laserskärning

Vi på Dala Plåtteknik arbetar med modern CAD-Utrustning. För att snabbt kunna hjälpa dig med din förfrågan vill vi gärna ha DWG- eller DXF-filer från dig. Vi läser då in dessa två alternativ direkt i våra lasermaskiner.

Vi hjälper även till med mindre förändringar på underlagen om detta skulle behövas. 

CAD-ritningar ger exakt utförande

Får vi dina ritningar så blir det mycket enklare för oss att snabbt kunna leverera din beställning.

DWG & DXF

DWG är ett filformat för CAD-modeller och formatet är standard för AutoCAD, Intellicad och PowerCAD. DWG stöds i stort sett av alla förekommande CAD-program på marknaden. Namnet DWG kommer av filnamnsändelsen .dwg som troligtvis kommer från ordet drawing. DWG är standardformatet för datautbyte mellan CAD-program. Autocad DXF är ett annat CAD-format som utvecklats av Autodesk för att ge kompatibilitet mellan AutoCAD och andra program med liknande funktion.

Vi erbjuder en rad andra tjänster så som LaserskärningFasning och Kantpressning och mycket mer, kolla runt på vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer?

Vi anpassar oss alltid helt efter dina behov och ser till att använda vår kompetens så att du får precis den produkt du efterfrågat. Tveka inte att kontakta oss, så diskuterar vi din lösning.

Kontakta oss

Här finns vi

Dala Plåtteknik AB
Filargatan 6
781 71 Borlänge

Kontakta oss

Telefon:0243-21 53 00
E-post: mail@dpt.se

Följ oss

Facebook