Dala Plåtteknik


Vi tror inte ett företag kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att specialisera oss på ett antal produktionsmoment där vi kan leverera med högsta kvalitet enligt kundens önskemål. Och därför arbetar vi målmedvetet för att behålla vår ledande position inom bland annat laserskärning och kantbockning. I vår maskinpark ingår självklart toppmoderna avancerade laserskärmaskiner och  kantpress från Bystronic.

Dessa maskiner är naturligtvis datorstyrda, och vi kan hantera alla ritningar oavsett filformat. Vi har en hög kompetens inom programmerings- och datorområdet. Vi månar om att leverera detaljer med hög precision som normalt inte behöver efterbearbetas. Därmed undviks onödigt spill och vi kan svara för en hög leveranssäkerhet.
 

Personal


Men maskiner utför ingenting utan en duktig personal. I dag är vi 30 anställda inom Dala Plåtteknik. Vi har korta och snabba beslutsvägar och hög flexibilitet. Våra medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens inom verkstadsteknisk produktion. Självklart ser vi till att kontinuerligt utbilda oss för att alltid hålla oss à jour med den tekniska utvecklingen och alla nya möjligheter som skapas med de nya maskiner vi investerar i.

Vi känner alla ett stort engagemang för att motsvara de högt ställda förväntningarna på oss och våra produkter. Vår målsättning är att med varje order uppfylla kundens krav på kvalitet, leveranstider och service.

 

 

Dala Plåtteknik

Dala Plåtteknik grundades 1984 och har ett tjugotal medarbetare. Vi finns i Borlänge, Bergslagen där stål
och plåtförädling varit ledande i årtionden.
 
Vår styrka är laserskärning, bockning och svetsning av produkter, i små och stora serier, med hög precision.
Mjuka värden lägger vi också stor vikt vid, där utveckling är drivkraft både för oss och dig. Att lära känna oss lite mer kan resultera i en lönsam affär!

Kontakta oss

Dala Plåtteknik
Filargatan 6
781 71 Borlänge

Telefon
E-post
0243-21 53 00
mail@dpt.se

Dela vår hemsida

Dela vår hemsida med dina
vänner via sociala medier.

Information om cookies