Ytbehandling


Ytbehandling är vanligen det sista momentet i tillverkningen av verkstadsprodukter. För att hela produktionskedjan ska vara så effektivt som möjligt krävs att ytbehandlingen utförs så nära de föregående bearbetningsstegen som möjligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anlita oss för att ytbehandla din plåt


Dala Plåtteknik utför ytbehandling på plåt och aluminium samt flera andra material med våra samarbetspartners. Vi är vana att arbeta mot industrin och förstår värdet av att produkten som vi fått ansvar för är klar vid rätt tidpunkt. Vi är inte nya i branschen, utan har varit i plåt-branschen sedan 1984. 2005 blev vi ISO-certifierade. Nu enligt SS-EN 9001:2008 och SS-EN ISO 14001:2004. Vi har idag 30 anställda som alla har bred kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med verkstadsteknisk produktion. Det är en självklarhet för oss att kontinuerligt skicka våra anställda på utbildningar, så att vi alltid håller oss à jour med den senaste tekniken. Vi följer även utvecklingen i form av att vi alltid försöker använda den senaste tekniken inom de olika procedurer vi utför.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta: Ytbehandling


Ytbehandling används i stor utsträckning som korrosionsskydd. Den används även för att förbättra de mekaniska egenskaperna. En ytbehandling omfattar ett stort antal olika typer av behandlingar och processer, vilka du väljer då valen påverkar vilken funktion du vill få ut. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss för offert


Har du frågor om hur och på vilka material vi kan utföra ytbehandlingar? Eller vill du ha en offert? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss. Du når oss enklast på telefon: 0243-21 53 00 eller mail: mail@dpt.se. Vi levererar alltid hög kvalitet inom utsatta tidsramar. 

 

 

 

 

Dala Plåtteknik

Dala Plåtteknik grundades 1984 och har ett tjugotal medarbetare. Vi finns i Borlänge, Bergslagen där stål
och plåtförädling varit ledande i årtionden.
 
Vår styrka är laserskärning, bockning och svetsning av produkter, i små och stora serier, med hög precision.
Mjuka värden lägger vi också stor vikt vid, där utveckling är drivkraft både för oss och dig. Att lära känna oss lite mer kan resultera i en lönsam affär!

Kontakta oss

Dala Plåtteknik
Filargatan 6
781 71 Borlänge

Telefon
E-post
0243-21 53 00
mail@dpt.se

Dela vår hemsida

Dela vår hemsida med dina
vänner via sociala medier.

Information om cookies