Vi monterar åt industrin i Dalarna och resten av Sverige


Dala Plåtteknik monterar plåt, aluminium och produkter av andra sorters metall. Vi monterar gärna ihop de delar vi har bearbetat åt dig om du önskar det.

 

 

 

 

Kunniga och engagerade anställda monterar


Vi har 40 kunniga och erfarna anställda i dagsläget som alla brinner för verkstadsteknik. Så om du vill att vi monterar de laserskurna eller trumblade föremålen åt dig så är det inga problem. Vi arbetar fort till en konkurrenskraftig kostnad. Genom att vi har korta beslutsvägar och arbetar flexibelt kan vi garantera dig att det arbete vi utför åt dig utförs på rätt sätt, snabbt.

 

 

 

 

 

 

Ett ISO-certifierat företag


Dala Plåtteknik har varit i plåt-branschen sedan 1984. 2005 blev vi ISO-certifierade enligt SS-EN 9001:2008 och SS-EN ISO 14001:2004. Vi har en avancerad maskinpark inom plåtteknik som gör att vi kan utföra en mängd arbeten innan montering som t.ex. laserskärning, kantpressning, manuell svetsning, robotsvetsning, våtlackering, pulverlackering och trumling. 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss med frågor eller för att få offert om montering


Vi anpassar oss alltid efter vår specifika kunds behov. Vare sig det gäller ett enstaka objekt, en mindre serie eller en större så utför vi arbetet med effektivitet och noggrannhet. Vill du ha offert på en specifik montering? Eller undrar du vilka typer av montering vi tar hand om? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss. Du når oss enklast på telefon: 0243-21 53 00 eller mail: mail@dpt.se.

Varmt välkommen till Dala Plåtteknik!

 

 

 

Dala Plåtteknik

Dala Plåtteknik grundades 1984 och har ett tjugotal medarbetare. Vi finns i Borlänge, Bergslagen där stål
och plåtförädling varit ledande i årtionden.
 
Vår styrka är laserskärning, bockning och svetsning av produkter, i små och stora serier, med hög precision.
Mjuka värden lägger vi också stor vikt vid, där utveckling är drivkraft både för oss och dig. Att lära känna oss lite mer kan resultera i en lönsam affär!

Kontakta oss

Dala Plåtteknik
Filargatan 6
781 71 Borlänge

Telefon
E-post
0243-21 53 00
mail@dpt.se

Dela vår hemsida

Dela vår hemsida med dina
vänner via sociala medier.

Information om cookies