Efterbearbetning av plåt


Dala Plåtteknik erbjuder flera former av efterbearbetning som slipning, trumling och maskinbearbetning av plåt. Vi har arbetat med plåt sedan 1984, vilket gör att vi besitter en djup kompetens och vet hur viktigt det slutgiltiga resultatet är.

 

 

 

 

 

ISO-certifierade sedan 2005


Våra anställda utbildar sig kontinuerligt för att vi alltid ska ligga i framkant gällande nya tekniker. Vi vill att du med oss ska känna att du har en flexibel partner som ser till och förstår just dina krav, önskemål och förutsättningar. Vi är sedan 2005 ISO-certifierade. Nu enligt SS-EN 9001:2015 och SS-EN ISO 14001:2015. Vi är idag 30 anställda på Dala Plåtteknik. All personal har lång erfarenhet av och bred kompetens inom verkstadsteknisk produktion. Genom korta och snabba beslutsvägar kan vi arbeta mot den flexibilitet som vi alltid eftersträvar. 

 

 

 

 

 

 

Slipning


Slipning av laserskurna ytor utförs på såväl plåt som andra material enligt önskemål. Det ger högre finish till det laserskurna föremålet.

 

 

 

 

 

 

Trumling av detaljer


Smådetaljer kan avgradas för att få bort grader, skarpa kanter och oregelbunden form. Fungerar även som en slags polering. Trumling bearbetar både plåtens över- och undersida samtidigt. Maskinen består av en trumma som arbetsstyckena läggs i tillsammans med slipmedel. Slipmedelspartiklarna kan vara från millimeterstorlek till ett par centimeter. 

 

 

 

 

 

 

Maskinbearbetning


Vi har även en fleroperationsmaskin och andra maskiner för maskinbearbetning av plåt så som fräsning, borrning, gängning, radiering och fasning.

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss för offert


Hör av dig till oss om du har frågor hur vi på enklaste vis kan hjälpa dig med efterbearbetning som slipning, trumling eller maskinbearbetning. Du når oss enklast på telefon: 0243-21 53 00 eller mail: mail@dpt.se

 

 

 

Dala Plåtteknik

Dala Plåtteknik grundades 1984 och har ett tjugotal medarbetare. Vi finns i Borlänge, Bergslagen där stål
och plåtförädling varit ledande i årtionden.
 
Vår styrka är laserskärning, bockning och svetsning av produkter, i små och stora serier, med hög precision.
Mjuka värden lägger vi också stor vikt vid, där utveckling är drivkraft både för oss och dig. Att lära känna oss lite mer kan resultera i en lönsam affär!

Kontakta oss

Dala Plåtteknik
Filargatan 6
781 71 Borlänge

Telefon
E-post
0243-21 53 00
mail@dpt.se

Dela vår hemsida

Dela vår hemsida med dina
vänner via sociala medier.

Information om cookies