CAD-ritningar för laserskärning

 
Vi på Dala Plåtteknik arbetar med modern CAD-Utrustning. För att snabbt kunna hjälpa dig med din förfrågan vill vi gärna ha DWG- eller DXF-filer från dig. Vi läser då in dessa två alternativ direkt i våra lasermaskiner. Vi hjälper även till med konstruktionsarbetet om detta skulle behövas. 

 

DWG & DXF


DWG är ett filformat för CAD-modeller och formatet är standard för AutoCAD, Intellicad och PowerCAD. DWG stöds i stort sett av alla förekommande CAD-program på marknaden. Namnet DWG kommer av filnamnsändelsen .dwg som troligtvis kommer från ordet drawing. DWG är standardformatet för datautbyte mellan CAD-program. Autocad DXF är ett annat CAD-format som utvecklats av Autodesk för att ge kompatibilitet mellan AutoCAD och andra program med liknande funktion.

 

 

 

CAD-ritningar ger exakt utförande


Får vi dina ritningar så blir det mycket enklare för oss att snabbt kunna leverera din beställning. Våra 30 anställda arbetar alltid för att du ska bli nöjd med den produkt vi levererar. Ett tecken på att vi levererar kvalitet är att vi sedan 2005 har varit ISO-certifierade. Nu enligt SS-EN 9001:2015 och SS-EN ISO 14001:2015. Vi arbetar med korta beslutsvägar och hög flexibilitet för att du som kund alltid ska få exakt det du efterfrågar oavsett om det gäller en liten eller stor serie.

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss för offert


Är du intresserad av att få en offert? Eller har du frågor kring CAD-ritningar och vilka program som passar bäst vid arbete med laserskärning? I vilket fall ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vår kunniga och erfarna personal svarar mer än gärna på dina frågor. Du når oss enklast på telefon: 0243-21 53 00 eller mail: mail@dpt.se.

 

 

 

Dala Plåtteknik

Dala Plåtteknik grundades 1984 och har ett tjugotal medarbetare. Vi finns i Borlänge, Bergslagen där stål
och plåtförädling varit ledande i årtionden.
 
Vår styrka är laserskärning, bockning och svetsning av produkter, i små och stora serier, med hög precision.
Mjuka värden lägger vi också stor vikt vid, där utveckling är drivkraft både för oss och dig. Att lära känna oss lite mer kan resultera i en lönsam affär!

Kontakta oss

Dala Plåtteknik
Filargatan 6
781 71 Borlänge

Telefon
E-post
0243-21 53 00
mail@dpt.se

Dela vår hemsida

Dela vår hemsida med dina
vänner via sociala medier.

Information om cookies