Om oss

Dala Plåtteknik är verksamt i Dalarna och har funnits i snart 40 år och ägs, sedan några år tillbaka, av några medarbetare med nyckelpositioner i verksamheten.

Vi tror inte att ett företag kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att specialisera oss på ett antal produktionsmoment där vi kan leverera med högsta kvalitet enligt kundens önskemål och vi arbetar målmedvetet för att behålla vår ledande position inom bland annat laserskärning, kantbockning och fogberedning. I vår maskinpark ingår självklart toppmoderna, energieffektiva och avancerade laserskärmaskiner, kantpressar och slipmaskiner.

Dessa maskiner är naturligtvis datorstyrda, och vi kan hantera alla ritningar oavsett filformat. Vi har en hög kompetens inom programmerings- och datorområdet. Vi månar om att leverera detaljer med hög precision som normalt inte behöver efterbearbetas. Därmed undviks onödigt spill och vi kan svara för en hög leveranssäkerhet.

Vårt utbud och produktsortiment styrs av format och storlek på vår maskinpark, våra maskiner klarar detaljer upp till en längd av 6 m i skärning, bockning och slipning av fogar.

Personal

Men maskiner utför ingenting utan en duktig personal. I dag är vi 30 anställda inom Dala Plåtteknik. Vi har korta och snabba beslutsvägar och hög flexibilitet. Våra medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens inom verkstadsteknisk produktion. Självklart ser vi till att kontinuerligt utbilda oss för att alltid hålla oss à jour med den tekniska utvecklingen och alla nya möjligheter som skapas med de nya maskiner vi investerar i.

Vi känner alla ett stort engagemang för att motsvara de högt ställda förväntningarna på oss och våra produkter. Vår målsättning är att med varje order uppfylla kundens krav på kvalitet, leveranstider och service.

Kunder

Våra kunder har vi inom ett antal olika branscher så som skog & lantbruk, maskintillverkare, byggprojekt, fordon samt övrig verkstadsindustri. Vi arbetar geografiskt mot områden i första hand i Sverige, men även export till vår nordiska grannländer. 

Vill du veta mer?

Vi anpassar oss alltid helt efter dina behov och ser till att använda vår kompetens så att du får precis den produkt du efterfrågat. Tveka inte att kontakta oss, så diskuterar vi din lösning.

Kontakta oss

Här finns vi

Dala Plåtteknik AB
Filargatan 6
781 71 Borlänge

Kontakta oss

Telefon:0243-21 53 00
E-post: mail@dpt.se

Följ oss

Facebook